Útvonal: Képtár / Cimbora

2022

Megújult a Cimbora-sarok
42
Cimbora dallamok az indián nyárban és eredményhirdetés (09. 17.)

Együtt búcsúztattuk a nyarat! Cimborakoncertet tartottunk szeptember 17-én, szombaton 16 ÓRAKOR a rpossz idő miatt a Cimbora ösvény helyett a Gyermekkönyvtárban. Harmonika, hegedű, furulyaszó várt minden zenekedvelőt! A koncerten kerül sor a NYÁRI ÉLMÉNYEIM fotó- és rajzpályázat eredményhirdetésére is.

63
Nyári élményeim rajz- és fotópályázat (06. 01. - 09. 02.)

TÉMA: Nyári élményeim (olvasmányélmény, kirándulás, nyaralás stb.)

KOROSZTÁLY: 1-8. osztály

PÁLYÁZÓK KÖRE: régi és új dunaújvárosi cimborák

TECHNIKÁK: fotózás, grafit, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, tus, tempera, vízfesték, akril stb. (vagy ezek ötvözete)

23
Tanévzáró foglalkozás (05. 31.)

A szorgalmas munkával megszerzett cimbora dinárok és tallérok levásárlásával kezdődött a foglalkozás. A CIMBORA VÁSÁRON könyvek és apróbb játék találtak gazdára! :)

Hogy nyáron se maradjatok olvasnivaló nélkül, nyári könyvajánlóval vártalak benneteket, sőt, ti is ajánlhattatok egymásnak nyári olvasmányokat, és mivel a könyvtár egész nyáron nyitva állt, bármikor kikölcsönözhettétek a kedvetekre való könyveket!

A foglalkozás zárásaként pedig kézműveskedtünk a madarak és fák napja alkalmából! Az itt készült alkotásokat pedig haza is vihettétek! :)

 

20
Cimbora kirándulás (05. 28.)

Kirándultunk MÁJUS 28-ÁN Székesfehérvárra a HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁLRA!

6
Víz világnapja (03. 08.)

Március 8-án (kedden) 16:30-kor találkoztunk a Gyermekkönyvtárban! Játékosan hívtuk fel a figyelmet az élet legfontosabb elemére, a vízre.

62
Farsangi mulatság (02. 08.)

Végre személyesen találkoztunk a Gyermekkönyvtárban! Volt jelmezverseny, játék, eszem-iszom, dínom-dánom! Játékos feladatok, mulatság és jelmezverseny várt rátok!


A jelmezverseny győztesei: Indiánlány - Márkli Zsófi, Paradicsomleves - Martinovics Míra, Angyalka - Fundák Molli, Télapó - Péter Ábel, Harry Potter - Dálnoki Marcell, Kalóz - Földesi Benedek