Lezárult a 12. Könyvfaló kerestetik olvasópályázat!

Eredményhirdetés: január 20-án (péntek) 15 óra, Gyerekköyvtár

Az olvasópályázat résztvevői ebben az évben a versek birodalmába látogathattak el. 10 feladatlapot lehetett kitölteni, melyek mindegyike egy-egy vershez, versrészlethez kapcsolódott.

A beküldött 231 feladatlapot 59 kisdiák töltötte ki, akik öt általános iskolából jöttek (Petőfi Sándor Általános Iskola, Dózsa György Általános Iskola, Petőfi Sándor Általános Iskola Gárdonyi Géza Általános Iskolai Egysége, Szilágyi Erzsébet Általános Iskola, Vasvári Pál Általános Iskola).

Az alsótagozatos tanulók közül 1-1 fő első és második osztályos, 24 fő harmadik osztályos és 33 fő negyedik osztályos volt.

A tíz feladatlap helyes kitöltésével a résztvevők közül 100 pontot gyűjthettek össze a legügyesebbek. Ezúttal is nagyon szoros volt a verseny. Az első helyezett 99 pontot, a második helyezett 98 pontot, a harmadik pedig 95,5 pontot ért el.

Az első 10 helyezett könyvjutalomban részesül: a 90 pontnál többet összegyűjtők két könyvet, a 66 pontnál többet és 90 pontnál kevesebbet szerzett résztvevők egy-egy könyvet kapnak ajándékba.

Gratulálunk minden pályázónak és szeretettel várunk minden résztvevőt 

január 20-án, pénteken 15 órakor a Gyermekkönyvtárban az eredményhirdetésre!