Cim-Cim-Cimborák, FIGYELEM!

Találkozzunk a tanév utolsó cimbora foglakozásán, június 12-én (kedden) 16 órától a Gyermekkönyvtárban! Vár a "cimbora vásár", ahol beválthatod a tallérokat és dinárokat! Szeretettel várunk minden régi és új Cimborát!

CIMBORA VÁSÁR  -  Az évzáró foglalkozás időpontja: június 12., kedd 16:00

Az egyik legizgalmasabb foglalkozásra várlak Titeket : most is a tanév utolsó találkozóján tartjuk a várva várt „CIMBORA VÁSÁRT”. Természetesen itt csak a jutalmul kapott cimbora dinárral és tallérral fizethettek!

 

Elérkezett az eredményes munka után járó tallérok, dinárok beváltásának ideje. Aki szorgalmasan írt beszámolókat, könyvajánlásokat, segített a híradó kitöltésében, aktív volt a foglakozásokon, az megérdemelten gyűjthette a cimbora tallérokat és a cimbora dinárokat. A „cimbora vásáron” mindenki a kedvére vásárolhat a beárazott könyvekből és apró ajándékokból.

 

A vásár izgalmait azzal fokozzuk, hogy még a beváltás előtt összegeztük az évet: merre jártunk, kik voltak a vendégeink, mi minden történt. A közeli jövő programjait is megbeszéltük, hova fogunk menni kirándulni, melyik kortárs író lesz a vendégünk.

 

Végül előkerülnek a kedvenc játékok is, ami jó levezetője lesz a vakáció előtti foglalkozásnak. Egymásnak szép nyarat kívánva, ajándékokkal a kezükben köszönhetünk el egymástól Cimborák!

 

TALLÉROK ÉS DINÁROK BEVÁLTÁSÁRA FELKÉSZÜLNI!!:)

 

K. László Szilvia: Tarisznyába való vers

Lehet szegény, aki gazdag,
s lehet gazdag a szegény,
csak az fontos, milyen kincs ül
bent, a szíved rejtekén.
Ha megtanulsz mosolyogni,
észreveszed, ami szép,
rádöbbensz majd, amit te adsz,
mások azt nyújtják feléd.

              

Gyűjts magadnak igazgyöngyöt,
rakj el minden szép mesét,
ne hagyd, hogy a kedved rontsa
buta, bántó, rossz beszéd!
Ülj le néhány gondolattal,
hallgasd, hogyan hegedül,

mert ha veled van a fejed,
soha nem vagy egyedül!