CIM-CIM-CIMBORA 16 - programok

Közeleg a Cimbora klub 16. születésnapja! Ebből az alkalomból színes programokkal várunk titeket: ünnepi ösvényfestés május 2-án (csütörtökön) 16 órakor a könyvtár mellett és a születésnapi Ki mit tud? május 5-én (vasárnap) 14 órakor a Bartók Kamaraszínházban!

  2003. április 24-én megalakult a dunaújvárosi Cimbora klub a József Attila Könyvtárban. Az első cimborák közül sokan már egyetemre járnak, és a születésnap közeledtével mint "öreg cimborák" látogatnak vissza hozzánk, hogy felidézzék a közös emlékeket, elmeséljék a kisebbeknek, mi történt velük azóta.

A születésnap alkalmából ültettük a Cimborafát, avattuk fel a Cimbora-ösvényt is, és azóta is mindig kötődik hozzá valamilyen ünnepi esemény, például az embléma felfestése az ösvényre. 2005 óta a Ki mit tud? is állandó programja az ünnepnek. Ilyenkor a klubtagok különféle produkciókkal lépnek fel társaik és a meghívott zsüri előtt, végül együtt fújjuk el a gyertyákat a szülinapi tortán!

Idén már a 16. születésnapunkat ünnepeljük, és ennek alkalmából a következő programokkal várunk minden cimborát:

 

  • Ünnepi ösvényfestésre várunk titeket Várnai Gyula Munkácsy-díjas képzőművésszel!

A foglalkozás időpontja: MÁJUS 2. (csütörtök) 16:00

 

  • A Cimbora klub születésnapi Ki mit tud? gálájára is ideje elkezdeni a felkészülést!

Több kategóriában is nevezhettek. (pl.: vers, mese, ének, tánc, zene. bűvészmutatvány stb.) Hozz magaddal jókedvet, emlékeket és egy kis tál meglepetés sütit vagy innivalót! :)

Nevezési határidő: május 2. (csütörtök)

A gála időpontja: MÁJUS 5. (vasárnap) 14:00

Gyülekező: 13:30-tól

A gála helyszíne: Bartók Kamaraszínház

 

Ünnepeljük meg együtt a Cimbora klub 16. születésnapját!