FELHÍVÁS: Mesemondó Gyerekek Találkozója a könyvtárban!

December 4-én (pénteken) újra mesemondó verseny a Gyermekkönyvtárban! Szeretettel várjuk az alsósokat és a felsősöket az elmúlt 20 év meséivel! "A mese gyógyír, a mese játék, a mese csoda, a mese hit, a mese lélek. Mosoly mindenki lelkére." (Csernik Szende)

Szeretettel várjuk a dunaújvárosi és környékbeli iskolák diákjait a

Mesemondó Gyerekek Találkozójára!

Nevezési határidő: november 28. (szombat)

A verseny időpontja, helyszíne: december 4. (péntek), Gyermekkönyvtár

Alsó tagozatosok versenye: 10:00-tól

Felső tagozatosok versenye: 14:00-tól

 

EZEN A NAPON A GYERMEKKÖNYVTÁR ZÁRVA TART!

 

A mesemondóversenyen általános iskolások (1-8. évfolyam) vehetnek részt, egy iskolából évfolyamonként egy-egy gyermek jelentkezhet. Elegendő jelentkező esetén négy kategóriában (1-2.o., 3-4. o., 5-6. o., 7-8. o.) hirdetünk Aranyalma-díjasokat, akik könyvjutalomban részesülnek.

Idén az elmúlt 20 év meséiből (2000 - 2020) készülhetnek a gyerekek, a mesék, meserészletek

maximum 4 perc időtartamúak lehetnek, az időkorlát túllépése a mesemondás értékéből vonhat le.

Nevezni lehet személyesen a Gyermekkönyvtárban, e-mailben, vagy telefonon (06/25-423-952). A nevezéshez szükséges a gyermek neve, iskolája és osztálya, a mese címe és a felkészítő tanárának a neve. Nevezési lapot kérhettek a Gyermekkönyvtárban, vagy letölthetitek innen>>>

 

Amennyiben decemberben a járványhelyzet miatt nem engedélyeznek rendezvényeket zárt térben, a Mesemondót online térben bonyolítjuk le! Ennek részleteiről és formájáról később adunk tájékoztatást!

 

Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot!