Timo Parvela: Pate szupertitkos blogja

„...az idő értékes. Ezért is fontos, hogy minél többet pazarolj belőle, és megoszd másokkal!”

 

„Pate olyan alapos, akár egy hurrikán.” Csupa jóindulat és segítőkészség....de arról már igazán nem tehet, hogy ritkán sül el jól bármi, amit csinál! Mikor nekiáll nyáron („szupertitkosan”) blogolni, maga sem gondolná, hogy mennyi bejegyzése születik majd, viccesebbnél viccesebb kalandokkal. Az első számú meglepetés, hogy egy ideig osztoznia kell a szobáján Eduval. Aki, mint kiderül, nem egy óriási madár, hanem a nagybácsija, ráadásul nagyon pedáns és rendszerető... (Ajajjj, mi lesz a fészekkel az ágyában?!) Aztán ott vannak az úszásórák Karolinával, ahová Paténak magával kell cipelnie a nagybácsit is... De mintha jót tenne Edunak a medence mellett üldögélés. Egyre több időt tölt a fürdőszobában indulás előtt, és egyre jobb fejjé válik... Egészen biztos a VÍZ szeretete az oka!

Szóval ha vicces félreértésekre és kacagásokra vágysz, ha nem tudod, hogyan készíts müzliturmixot vagy kávénak látszó gyógyitalt, akkor less bele Pate „blogjába”, nem fogod megbánni! :)

 

„Július 15. - Űrpók

Edu bácsi látogatása sok változást hozott. Addig egy átlagos család átlagos gyereke voltam. Most viszont két apukám is van, az egyik mérnök, a másik búvár, és van egy űrhajós anyukám. Tehár egy űrhajós meg egy búvár gyereke vagyok. Hogy hívhatják az ilyet? A kutya gyerekét kutyakölyöknek hívják, a lóét csikónak. Az űrhajós gyereke esetleg űrcsónak, holdjáró vagy műholdacska? A búváré pedig torpedó, netán vízipók? És akkor én most űrpók vagyok vagy holdtorpedó?”

(az ajánlást készítette: Pokornyi Orsolya)