Ez történt 2022-ben

DECEMBER 13.

ÜNNEPEKRE HANGOLDÓVA

 

DECEMBER 11.

FÉNYVONATOZÁS SZÉKESFEHÉRVÁRON

 

NOVEMBER 15.

MÁRTON-NAPI FOGLALKOZÁS

 

 

OKTÓBER 4.

KOSSUTH LAJOS AKKOR ÉS MOST

 

 

SZEPTEMBER 17.

CIMBORA DALLAMOK AZ INDIÁN NYÁRBAN

 

 

SZEPTEMBER 17.

NYÁRI ÉLMÉNYEIM FOTÓ- ÉS RAJZPÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉS

 

 

JÚNIUS 1.

NEKED MIT JELENT CIMBORÁNAK LENNI? - FELHÍVÁS

 

 

MÁJUS 31.

 NYÁRI OLVASMÁNYOK, TALLÉROK BEVÁLTÁSA, KÉZMŰVES

 

 

MÁJUS 28.

"HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL"

2022. május 28-án dunaújvárosi és a rácalmási Cimborákkal felkerekedtünk délelőtti órákban és Székesfehérvárig meg sem álltunk, egészen délután öt óráig önfeledten töltöttük együtt az időt.

Színes programokban volt részünk, a székesfehérvári gyermeknapon, a Hetedhét Játékfesztiválon. Játékosan bebarangoltuk a történelmi belváros nevezetes helyeit, segítségünkre volt Mayer Andrea, a Cimbora Alapítvány titkára a „Romkerti” sétánkban, sok mindent mesélt a múlt hagyatékáról.

A színes kavalkádban mindenki talált kedvére való elfoglaltságot, szinte teljesen benépesült a belváros sétáló utcája. A két klub cimborái alig ismerték egymást, de hazafele már komoly barátságok szövődtek. Több kísérővel mentünk, így csoportokra osztva tudtunk biztonságosan részt venni előadásokon, játszóházakban és a Játék múzeum hétpróbás feladványán is.

Füredi Lauráék sok kis alkotást készítettek, vidáman mutatták az egyiket egy csinos kis boszorkányt, volt aki a ládacsúszdát próbálta ki, vagy éppen célba dobot, fűrészelt és kalapált. Mindenki talált kedvére való izgalmas játékot! Milán és Levi imádták az árusokat és vásároltak szüleiknek ajándékokat, Áron és Szabi emlékekre költötték a zsebpénzüket.

Álljon itt egy elsős kis cimbora írása, Martinovics Míráé:

"A dunaújvárosi és a rácalmási cimborákkal és Marcsi nénivel kirándulni mentünk 2022.05.28-án Székesfehérvárra. Nagyon vártam már a kirándulást, amire anyukám is elkísért.

Székesfehérváron találkoztunk Andi nénivel, aki végig vezetett minket a romkertben és mesélt nekünk a királyokról és a régi templomról.

Nekem legjobban a „ hétpróbás feladatok” tetszettek főleg amikor a Hetedhét Játékmúzeumban a régi kor ruháit felpróbálhattam."

A kirándulást mindkét klubban a záró foglalkozás követte, nyári könyvajánlások, kézműveskedés és a tallérok, dinárok levásárlása volt lehetőség.

Indul a pályázatunk is, a nyári élményekről képeken, rajzokon keresztül számolj be! Kiállítás készül az alkotásokból és értékes jutalmak is gazdára találnak majd!

Szép nyarat és kellemes vakációt kívánok!

 

 

MÁJUS 3.

MADARAKRÓL MINDENKINEK

 

 

ÁPRILIS 23.

CIMBORA 19 SZÜLETÉSNAPI GÁLA

 

 

ÁPRILIS 21.

 CIMBORA ÖSVÉNYFESTÉS

 

 

ÁPRILIS 5.

MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJA

 

 

MÁRCIUS 8.

VÍZ VILÁGNAPJA

 

 

FEBRUÁR 8.

FARSANGI MULATSÁG

GRATULÁLUNK!

További képek >>>

Indiánlány - Márkli Zsófi Indiánlány - Márkli Zsófi Angyalka - Fundák Molli Angyalka - Fundák Molli Paradicsomleves - Martinovics Míra Paradicsomleves - Martinovics Míra
Harry Potter - Dálnoki Marcell Harry Potter - Dálnoki Marcell Télapó - Péter Ábel Télapó - Péter Ábel Kalóz - Földesi Benedek

 

JANUÁR 11.

CIMBORA KARÁCSONYI TOTÓ EREDMÉNYHIRDETÉS