BABAOLVASÓJEGY - KÖLYÖKOLVASÓJEGY :)

A legkisebbekre is gondolunk! A beiratkozásnál nincs korhatár! Babaolvasójegy 0-4 éves korig. Kölyökolvasójegy 5-10 éves korig. Szeretettel várjuk a kisebb és nagyobb gyermekeket a Gyermekkönyvtárba!

BABAOLVASÓJEGY 0-4 ÉVES KORIG!

A beiratkozásnál nincs korhatár!

KÖLYÖK OLVASÓJEGY 5-10 ÉVES KORIG!

Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat a Gyermekkönyvtárba!

 

 

Mesesarok és játékszoba...

...ahol színes képeskönyvek, izgalmas mesekönyvek, játékok és társasjátékok várják, hogy a gyerekek felfedezzék őket! A bábparavánnál vagy a Várban bárki eljátszhatja kedvenc történetét, vagy felnyithatja a titokzatos kincsesládát, és jelmezbe bújhat!

Cimbora-sarok...

...ahol képeket és cimbora-"ereklyéket" őrzünk, hiszen havonta egy alkalommal itt találkoznak a dunaújvárosi Cimbora Klub tagjai, és itt tartják rendezvényeiket is.

Programok, foglalkozások, rendezvények

Jelentkezz Te is az OlvasóPróbára! Legyél Te a könyvtár Hőse vagy a Legolvasottabb! Évközben a Rejtvényvárban izgalmas szakirodalmi kérdésekre válaszolhatsz az ifjú kutatóként, év végén pedig jutalmat kapnak a legtöbbet olvasók, és a legügyesebb nyomozók!

Interaktív író-olvasó találkozók, mesedélutánok, papírszínházi előadások, mesemondó versenyek, rajzpályázatok színesítik a gyermekkönyvtár programját. >>>

Délelőttönként pedig könyvtárbemutató, olvasásnépszerűsítő foglalkozások és könyves erkölcstan órák várjuk az óvodás és általános iskolás csoportokat, osztályokat, kis közösségeket. (Jelentkezni lehet a 06/25-423-952-es telefonszámon vagy az olvszolg@jakd.hu e-mail címen)