Nem csak CIMBORÁK, FIGYELEM!

Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot OKTÓBER 6-ÁN 16:30-KOR a Gyermekkönyvtárba, ahol a Cimbora klub vendége L. Molnár Edit meseíró lesz! "Amikor megszületett a kislányom (...) attól én is másként kezdtem el látni a világot. (...) sokkal mesésebbnek."
A könyvtár a rendezvény alatt ZÁRVA tart!

 

"Mostanában olvastam valahol, hogy aki gyerekkorában sokat olvas, az előbb-utóbb írni is elkezd. Ha ennek bármi valóságalapja is van, akkor én tökéletes példa vagyok erre. Amióta megtanultam olvasni, azóta folyamatosan könyv van a kezemben, majd kamaszként verseket írtam, igazi, borús, mély világfájdalommal teli verseket, ahogy egy tizenéves lányhoz illik. (nevet)

– Hogyan lett a versekből mese?

Amikor hat éve megszületett a kislányom, kaptam egy teljesen új látásmódot. Hirtelen felnőtt lettem, aki minden idejét egy gyerekkel tölti. Az ő szemén keresztül is láttam a világot. Ahogy rácsodálkozott a dolgokra, ahogy próbálta összeilleszteni a részleteket. Néha egészen csodás, nyakatekert logikával. Azt hiszem, ettől én is másként kezdtem el látni a világot. Sokkal színesebbnek, sokkal mesésebbnek." (L. Molnár Edit: A humor a kulcs - pecsma.hu)

 

L. Molnár Edit művei könyvtárunkban >>>

 

"A Történetek a gyerekszobából című sorozat első része, a First Colours megérkezik című mesekönyv a 2013 Moonbeam Children's Book Awards versenyen kategóriájában ezüst érmet szerzett. Ez a kötetet ugyancsak tavaly [2013] "Az év mesekönyve" lett Magyar Könyvek Viadalán ." (Amerikában lett aranyérmes egy pécsi mesekönyv)

 

Kapcsolódó linkek: