CIM-CIM-CIMBORA 17 - programok

Végre megtartjuk a várva várt SZÜLETÉSNAPOT! Ebből az alkalomból színes programokkal várunk titeket: ünnepi ösvényfestés október 15-én (csütörtökön) 16 órakor a könyvtár mellett és a születésnapi Ki mit tud? október 17-én (szombaton) 9 órakor a Gyermekkönyvtárban.

2003. április 24-én megalakult a dunaújvárosi Cimbora klub a József Attila Könyvtárban. Az első cimborák közül sokan már egyetemre járnak, és a születésnap közeledtével mint "öreg cimborák" látogatnak vissza hozzánk, hogy felidézzék a közös emlékeket, elmeséljék a kisebbeknek, mi történt velük azóta.

A születésnap alkalmából ültettük a Cimborafát, avattuk fel a Cimbora-ösvényt is, és azóta is mindig kötődik hozzá valamilyen ünnepi esemény, például az embléma felfestése az ösvényre. 2005 óta a Ki mit tud? is állandó programja az ünnepnek. Ilyenkor a klubtagok különféle produkciókkal lépnek fel társaik és a meghívott zsüri előtt, végül együtt fújjuk el a gyertyákat a szülinapi tortán!

Idén kissé megkésve, de annál nagyonn örömmel ünnepeljük a 17. születésnapunkat, és ennek alkalmából a következő programokkal várunk minden CIMBORÁT:

 

  • Ünnepi ösvényfestésre várunk titeket Várnai Gyula Munkácsy-díjas képzőművésszel!

A foglalkozás időpontja: október 15. (csütörtök) 16:00

 

  • A Cimbora klub születésnapi Ki mit tud? gálája

Több kategóriában is nevezhettek. (pl.: vers, mese, ének, tánc, zene. bűvészmutatvány stb.) Hozz magaddal jókedvet, emlékeket és egy kis innivalót! :)

JELENTKEZÉS LAP ITT >>>

Nevezési határidő: október 15. (csütörtök)

A gála időpontja: október 17. (szombat) 9:00

Gyülekező: 8:30-tól

A gála helyszíne: Gyermekkönyvtár

 

Ünnepeljük meg együtt a Cimbora klub 17. születésnapját!